Krav Maga Peruskurssi

joulukuu 3, 2019

Krav Maga Peruskurssi

Seuraava peruskurssimme alkaa ensimmäisillä treeneillä lauantaina 4.9.2021 klo 12:00. Verkkarit ja T-paita messiin! Varaa paikkasi kurssilta ilmoittautumalla ennakkoon! Tulethan paikalle vain terveenä, ja huolehdi käsihygieniasta.
 

Vaatimukset: 18 vuoden ikä, ei rikosrekisteriä. Kurssille hyväksytään ilmoittautumisjärjestyksessä, enintään 30 henkilöä. Harjoitusajat: keskiviikko klo 18.30 – 19.45 lauantai klo 12.00 – 13.15 Varustus: Verkkarit + T-paita, painikengät tai paljain jaloin. Hinta: 100 €, kurssi kestää 6 viikkoa ja järjestetään ajankohtainen koronatilanne huomioiden. Maksu suoritetaan Tapanilan Erän Krav Maga -jaoston tilille, laskut lähetetään sähköpostitse.

Sisältö/tavoite: Tavoite on että kurssin käyneellä on perustiedot ja taidot selvitä yleisimmistä väkivaltaisista tilanteista, fyysisesti ja henkisesti. Harjoittelemme myös kehon hallintaa sekä totutetaan kroppaa säännölliseen treenaamiseen. Peruskurssin jälkeen: Peruskurssin päätteeksi on tasokoe, jonka hyväksyttävästi läpäisseet voivat jatkaa harjoittelua Krav Magan 1 tason ryhmässä

 

Lisätty joulukuu 3, 2019 at 10:22

Ei kommentteja toistaiseksi. Kommentoi ensimmäisenä!

Kommentointi suljettu.